Thursday, December 16, 2010

Scrambler~!! Yamaha Enduro

uittt2..ohhh alangkahh indahnye kalau dapat memiliki motor idaman..kn?kn? (tu pn klo korang minat moto laa..hehe)
Salah satu moto idaman aku adalah moto scrambler...tp bkn moto scrambler moden 4 stroke cm skg nih,yg aku impikan ialah scrambler retro dgn enjin 2 stroke..(bila kuar asap bru la best~!)
Paling best kalau dpt memiliki scrambler jenis Yamaha Enduro..wahhhh bestnye..

*ni lah scrambler model Yamaha Enduro125)

memang dah lame aku impikan nk pakai moto nih..Setiap kali aku tgk cite Gila-Gila Remaja, makin memuncak lahhhh keinginan aku nih..*wink *wink

**filem Gila-Gila Remaja
Namun bak kate orang tua-tua, kalau ade rezeki takkan kemana..hehehe...hasil daripada perbincangan dengan seorang teman,aku pn dapat lah satu peluang untuk beli moto cmni..excited giler aku time tu...dalam beberape bulan lepas aku dah gi tengok moto tuh..not bad lah,cume kena servis sikit2 je..harga pn dalam lingkungan 'mampu milik'...janji mulut telah pn dibuat dan maybe bulan depan ni aku g amik moto tuh..yay bestnyeeee!!! tk sabar wo0o..=)

**moto yang aku gi tgk tu mcmni lah rupanye..Yamaha Enduro175 =)

Lastly,aku belanje gamba-gamba yg ada dalam simpanan aku..enjoyy~!




p/s: kalau betul aku jadi beli moto scrambler tu,aku akan upload gamba untuk dikongsi ngn korang k =)






3 comments:

  1. Azroy pakai Kawasaki BCF 6809, Moto tu ntah dimana sekarang. Sapa dapat moto tu,saya tabek Spring Toing2

    ReplyDelete
  2. Kalo ada lagi di kasih info ya,,,

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...