Saturday, January 21, 2012

2012

Now, aku dah habis belajar di UTHM (belum totally habis, tp aku akan menjalani Latihan Industri)

Dan secara tak rasminya, berakhirlah kehidupan aku sebagai 'mat retro' di Batu pahat. 6 tahun aku bertapak di sana, mengenali sorang demi sorang penunggang motosikal retro di batu pahat sehinggalah muncul muka-muka baru. Banyak giler kenangan aku bersama dorang, kenangan yang tak mungkin aku lupakan.

Daripada menunggang Honda Wave125, sehinggalah aku memiliki Honda Raider, Yamaha TZR, Suzuki GS550 dan terbaru Kawasaki KIPS KR150...

Ohhhh...semuanya tinggal kenangan...

Tak lupa juga kepada kawan2 satu universiti yang bertambah dan silih berganti dari tahun ke tahun..
Perjalanan hidup aku melangkau setapak lagi. Dari alam pembelajaran kepada alam pekerjaan. 
Mungkin tahun 2012 ni tahun aku 'slow' main motor.. Cukplah dengan apa yang ada buat masa ni.
Lepas ni hidup merantau, moto2 pun kena lah diselimutkan. Dan aku,akan fokus pada kerjaya dan perancangan masa depan... (perancangan keluarga mungkin??? hahaha)

By the way, aku takkan berhenti menyelami 'alam retro' kerana inilah jiwa aku.....

Selamat datang 2012!!!


p/s: esok nak beli seutas lagi jam the beatles...hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...